DCS CAFE SOFT

DCS Cafe Soft

DCS Cafe Soft je softversko rešenje namenjeno svim objektima u okviru kojih se vrše ugostiteljske usluge: restoranima, hotelima, kafićima, barovima, klubovima, picerijama itd.

 

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Utisci i preporuke korisnika

Šta naši korisnici imaju da kažu

 • quote1
  Kao višegodišnji korisnici softverskih rešenja za poslovanje recepcije i hotelskog aperitiv bara, želeli bi smo da iskažemo veliko zadovoljstvo prilikom korišćenja softvera "DCS Hotel Soft" i "DCS Cafe Soft".

  Property management system "DCS Hotel Soft" je kroz izuzetno dobro osmišljen izgled interfejsa, prilagođen profesionalnim potrebama za poslovanje kako manjeg tako i većeg objekta za smeštaj. Sam rad na svakodnevnim aktivnostima recepcije po smenama, kao i departmana prodaje je veoma jednostavan, a što je najbitnije pouzdan. Mogućnost pristupanja najvažnijim operacijama iz različitih delova programa, kompatibilnost rada sa softverom za poslovanje hotelskog restorana i kafe bara, kriptovanje podataka za MUP, eksportovanje elektronske knjige gostiju iz baze podataka su samo neke od karakteristika bez kojih se danas ne može ni zamisliti poslovanje objekta za smeštaj.

  Menadžerski izveštaji su veoma precizni, lako se kreiraju (kroz nekoliko klikova) i lepo su grafički prikazani, a jednostavno se mogu i eksportovati.

  Ono što posebno znači prilikom korišćenja je lako dostupna tehnička podrška. Izuzetno je bitno softversko rešenje prilagođavati uvek novim profesionalnim zahtevima, kao i sve češćim izmenama zakonskih propisa. Sa firmom DC SOFT zahtevi ove vrste se rešavaju veoma profesionalno i u najkraćem roku, čime smo posebno zadovoljni.
  quote2
  Osoblje Hotela Putnik
  Hotel Putnik, Novi Sad


 • quote1
  Izuzetno smo zadovoljni programima DCS Hotel Soft i DCS Cafe Soft. Programi su dobro osmišljeni i imaju mnoštvo korisnih funkcija za efikasan rad. Takođe su i izuzetno fleksibilni, i moguće su brojne izmene u saradnji sa tehničkom podrškom (programerima) u cilju adaptacije za konkretan objekat i prilagođavanje određenim potrebama.

  Podrška je uvek dostupna i svi eventualni problemi i potrebne korekcije se rešavaju veoma ažurno i efikasno. Sa uvek dostupnom tehničkom podrškom i obukom, na početku rada brzo se savladavaju osnove, a potom i mnoge druge kompleksnije stvari postaju rutina (kojih da budemo iskreni ima dosta baš zbog svestranosti programa). Nadamo se nastavku plodne saradnje i u budućnosti.
  quote2
  Menadžment hotela
  Hotel Planeta Inn, Novi Sad


 • quote1
  Koristimo programe DCS Hotel Soft i DCS MUP i izuzetno smo zadovoljni sa oba programa, vrlo su funkcionalni, laki za korišćenje i u velikoj meri olakšavaju poslovanje kompletnog objekta. Tehnička podrška je uvek bila dostupna i u vrlo kratkom periodu se rešila svaka nedoumica ili problem. Saradnja između firme DC Soft i Hotela Palić Resort traje već 4 godine i smatramo da je to dovoljan pokazatelj da obe firme posluju na obostrano zadovoljstvo.

  Programi u mnogome olakšavaju poslovanje hotela kako službi recepcije tako i menadžmentu hotela. DCS Hotel Soft doprinosi boljoj organizaciji recepcijskog poslovanja, program ima idealan pregled predstojećih rezervacija, mogućnost brze naplate smeštaja i mnoge druge funkcije koje doprinose većem nivou usluge i profesionalnosti hotela.

  Programi su laki za korišćenje, čak i za osoblje koje nije nikad imalo dodira sa programima za recepcijsko poslovanje. Sve pohvale za programe u sklopu firme DC Soft, a pogotovo DCS Hotel Soft koji je u izuzetnoj meri doprineo u olakšavanju poslovanja hotela u domenu recepcije a poseban akcenat i pohvala je za ažurnost i tehničku podršku od strane firme DC Soft.
  quote2
  Aleksandar Nimčević, direktor
  Hotel Palić Resort, Palić


 • quote1
  Program za restoran DCS Cafe Soft radi odlično i veoma smo zadovoljni. Tehničkom podrškom smo takođe veoma zadovoljni, a u slučaju potrebe, intervencije su brze i delotvorne. Saradnja je odlična. Program za restoran nam olakšava posao i preko njega se evidentira celokupno poslovanje ugostiteljstva. Samo napred!
  quote2
  Dragan Jovanović, direktor
  Restoran Mala Oasa, Beograd


 • quote1
  Softver za recepciju DCS Hotel Soft je odličan i obuhvata sve izveštaje koji mi nose poslovanje. Tehnička podrška je upravo onakva kakvu smo i dogovorili potpisivanjem ugovora o saradnji - tačna i efikasna. Prezadovoljan sam dosadašnjom saradnjom. Softver mi umnogome olakšava posao i vrlo je jednostavan za korišćenje, čak i za ljude koji se nisu susretali sa hotelskim softverom pre toga.
  quote2
  Pero Radovanac, menadžer
  Lazar Lux Apartmani, Beograd


 • quote1
  Hotel Art i Cafe Art od samog početka funkcionišu uz pomoć softvera DCS Hotel Soft i DCS Cafe Soft, i nakon višegodišnjeg iskustva u korišćenju istih, imamo samo reči hvale. Tehnička podrška uvek na raspolaganju, čak i za savete, a dosadašnji problemi su više bili vezani za neke specifične situacije, a ne za probleme u korišćenju programa. Dugogodišnja saradnja je dokaz obostranog zadovoljstva.

  Programi su laki za korišćenje i mnogobrojne funkcije nam olakšavaju svakodnevno poslovanje.

  Prihvatanje sugestija i stalno unapređenje programa omogućava da DCS Hotel Soft i DCS Cafe Soft uvek budu nešto više od pukog korisničkog softvera.

  Pored svih navedenih pogodnosti u korišćenju softvera ističemo i izuzetno bitnu osobinu, a to je prilagodljivost softvera objektu koji ga koristi.
  quote2
  Velibor Vranić, direktor
  Hotel Art, Kanjiža


 • quote1
  Softver za hotelsko poslovanje DCS Hotel Soft nam je znatno ubrzao proces prijave i odjave gosta, kao i izradu faktura. Sa programom imamo uvid u sve rezervacije i kompletno poslovanje. Zadovoljni smo saradnjom sa firmom DC SOFT kao i sa tehničkom podrškom koju pružaju.
  quote2
  Menadžment hotela
  Hotel Andrić, Sombor


 • quote1
  U hotelu su nam recepcija i bar povezani u informacioni sistem koji čine DCS Hotel Soft i DCS Cafe Soft. Takođe imam pregled celokupnog poslovanja i van objekta u kancelariji i kući. Aplikacije su jasne, definisane a period uhodavanja je kratak, čak i za apsolutne početnike u ovom poslu.

  Zadovoljni smo sa saradnjom sa firmom DC SOFT. Brza reakcija tehničke podrške reaguje na sva pitanja i tekuće probleme. 
  quote2
  Vladimir Tanasković, direktor
  Hotel "IG", Gornji Milanovac