O nama

icon-tour  Šta dobijate saradnjom sa nama

Rešenja koje vam svakodnevno olakšavaju poslovanje

Imamo poslovne softvere koji su pouzdani i jednostavni za korišćenje, sa mnogo funkcija koje će vaše poslovanje podići na viši nivo.

Naši klijenti su se uverili da su uz pomoć naših softvera značajno poboljšali rentabilnost i profitabilnost njihovih objekata.

Posvećen tim sa iskustvom

U proteklih preko 20 godina smo sarađivali sa više od 400 firmi različitih veličina i delatnosti, stičući bogato iskustvo kako u poslovnim procesima, tako i u zakonskim i knjigovodstvenim propisima.

Konstantno pratimo sve češće izmene zakonskih propisa i prilagođujemo softvere u najkraćem roku kako bi naši korisnici bili mirni.

Naše softvere razvijamo modernim tehnologijama i savremenim softverskim razvojnim alatima sa čime ćete uvek imati moderna rešenja.

Imate najnovije verzije programa

Verujemo da nikada ne može da bude kraj u unapređenju softvera i dodavanju novih opcija, pa će te sa našim softverima imati i konstantna unapređenja vašeg poslovanja.

Situacije koje se pojave kod naših korisnika koristimo da unapredimo naše softvere, da se preduhitre i spreče neželjene radnje, sa čime naši softveri sadrže dugogodišnje iskustvo u radu naših korisnika.

Svesni smo da svaki posao ima svoje jedinstvene potrebe, zato pravimo softverska rešenja koja su prilagođena baš vama.

Podrška kada Vam zatreba

Naša usluga garantuje efikasnu i stručnu tehničku podršku koja vam može odgovoriti na sva vaša pitanja.

Takođe vam možemo odgovoriti na pitanja i dati savete i sugestije i za pitanja koja nisu u delokrugu samog softvera, već zalaze u knjigovodstvene i zakonske propise, i na ostala pitanja i nedoumice.

Naša softverska rešenja Vam štede vreme, smanjuju stres i povećavaju produktivnost.

Spremni? Hajde da počnemo!


  Opšti uslovi poslovanja

Da biste se upoznali sa Opštim uslovima ustupanja prava na korišćenje DC SOFT poslovnih softvera kliknite na donji link

Opšti uslovi poslovanja - u primeni od 01.06.2014. godine